Dorpsschool met kwaliteitsonderwijs

Ons schoolbestuur, het gemeentebestuur van Wuustwezel, ziet onderwijs als één van haar primaire opdrachten. Dat is een garantie voor kwaliteit, want zij zorgen voor een eersteklas omkadering op vlak van infrastructuur, veiligheid, onderhoud en ondersteuning.

De drie Wuustwezelse gemeentescholen: ’t Blokje in Loenhout, De Wissel in Wuustwezel en Klim Op in Gooreind, staan garant voor een krachtig onderwijsaanbod in onze gemeente.

Een team gemotiveerde meesters en juffen, de secretaressen, de poetsvrouwen en een hulpvaardige Vriendenkring staan klaar om het beste van zichzelf te geven in onze school. Het is onze ambitie om onze leerlingen in de best mogelijke omstandigheden te laten ‘opklimmen’ en ze optimaal voor te bereiden op hun verdere schoolcarrière en het leven. Als pluralistische dorpsschool doen we dat in solidariteit met elkaar en de ons omringende wereld, dichtbij en verder weg. We beseffen dat ‘kwaliteitsonderwijs’ geen kwestie is van mooie woorden, maar vooral van daden.

In Klim Op richten we ons op elk individu, want het ‘gemiddelde kind’ bestaat niet. Ons team is erop gefocust om alle kinderen zo goed mogelijk te leren kennen, zodat we kunnen inspelen op hun specifieke kenmerken en behoeften. Waar kinderen zich goed voelen, thuis, veilig en betrokken, zijn ze meer ontvankelijk om bij te leren. Samen, schoolteam, kinderen, ouders en alle betrokken partners, trachten we  deze verwachtingen waar te maken.

meer info :

© 2019 - gemeenteschool Klim Op   |   Gasthuisstraat 8 , Gooreind   |   03 690 46 65  |   info@schoolklimop.be