UITSTAPPEN

We halen niet alleen de wereld in de klas, we trekken ook de wijde wereld in!  Elk van onze klassen gaat meerdere keren per jaar op ontdekkingstocht. Niks is namelijk zo leuk en beklijvend als een uitstap met de ganse klas.  Te voet, per fiets of met de bus naar een museum, de natuur in, op trektocht door gemeente of stad of op zoek naar andere interessante plaatsen waar wat te ontdekken valt!

 

 

MEERDAAGSE UITSTAPPEN

​Om de twee jaar gaan we met ALLE klassen op  meerdaagse uitstap: naar de boerderij, de stad of de zee.

 

Nut:

Levendig en aanschouwelijk onderwijs. Leren is ontdekken en dat gebeurt het best in de echte wereld. Verder is het ook goed voor de ontwikkeling van het zelfstandig handelen en de sociale vaardigheden.

 

Kosten:

We bieden de mogelijkheid tot gespreide betaling, maar alleszins doen we er alles aan om de kosten zo laag mogelijk te houden voor de ouders. We houden ons ook aan het onderwijsdecreet, wat betekent dat de kosten voor meerdaagse uitstappen op 6 jaar tijd de 405 euro niet mogen overschrijden. Deze kosten zitten niet in de normale maximumfactuur van 85 euro per schooljaar per kind. De school en de Vriendenkring sponsoren samen 10 euro per kind. Vervoer betalen we uit eigen middelen.

images.png