top of page

STEUN ONZE SCHOOL MET

TROOPER.png

Wat is TROOPER?

 

Wie online aankoopt, kan dat ook doen via Trooper. En telkens wanneer je dat doet, gaat er een percentje van jouw aankoopbedrag naar de kas van de Vriendenkring. Maar opgelet: aan de prijs van uw product wijzigt er niets! U betaalt gewoon de prijs die u op de originele webshop ook terugvindt. Het kost u dus geen eurocent meer!!!
 

Trooper telt zo’n 1000 aangesloten shops, waaronder ook de bekende zoals bol.com, Coolblue, Decathlon, Torfs, Farmaline,Dreamland, Booking.com,...

We willen als Vriendenkring echter niet aanzetten tot het massaal online kopen; we scharen ons achter het moto: koop lokaal.  Maar als de mensen toch online willen kopen, dan hebben ze de kans om ons kosteloos te steunen.

Hoe het werkt? Heel simpel!

  1. Ga naar de webpagina van Trooper :  https://www.trooper.be/nl

  2. Geef op de Trooper-pagina de naam in van de vereniging die je wil steunen: Klim Op Gooreind

  3. Zoek de shop waar je wil aankopen.

  4. De shop schenkt een percentage aan je gekozen vereniging.

Mocht er toch iets niet duidelijk zijn geeft Gert Verhulst je graag een extra woordje uitleg in dit filmpje.  Indien Gert niet duidelijk genoeg was, kan je hier nog een uitgebreide film van Trooper zelf bekijken.

 

Voor de fanatieke online shopper bestaat er ook de Trooperbot.

Deze robot is te downloaden en laat u weten als u online shopt op een winkel die aangesloten is bij Trooper. Zo kan u zorgeloos en met 1 klik verder uw aankopen doen en tegelijk uw vereniging steunen.

Downloaden kan hier.

  • fotoalbum
  • Facebook
bottom of page